Hoogglans Meubels zoals TV Meubels, Kasten, Computermeubels en Dressoirs tegen een betaalbare prijs!
Winkelwagentje
0 producten - 0,00
Bekijk de inhoud
Bestellen
 • VEILIG ONLINE SHOPPEN
  Bij excellent 4 Home shopt u gebruiksvriendelijk producten voor uw complete woninginrichting, makkelijk betalen met iDEAL of Creditcard.
 • SLAAPKAMERS
  Bij excellent 4 Home shopt u gebruiksvriendelijk producten voor uw complete woninginrichting, makkelijk betalen met iDEAL of Creditcard.
 • Hoogglans meubels
  Excellent-4Home heeft een uitgebreid assortiment Hoogglans meubels zoals Hoogglans TV Meubels, kasten, tafels, enz.. voor een complete inrichting van uw woonkamer. Wij staan voor hoge kwaliteit tegen betaalbare prijs!
 • Kinderkamers Jongens en Meisjes
  Kinderkamers Jongens en Meisjes
 • Outdoor
  Terras, Tuin en zwembad perfect zittende zitzakken of Ligbedden. Houten meubelen
  Woonkamer Verlichting Slaapkamer Badkamer Garderobe Kantoor Kinder, Baby Kamer
  GEZIEN IN DE FOLDER
  Kast-Auxerre Hoogglans Wit 4 deuren.

  Kast-Auxerre Hoogglans Wit 4 deuren.

  449,00

  AANBIEDING

  VERZENDEN / BETALEN


  INFORMATIE

  VEEL GEZOCHT

  tv meubelen

  tv meubelen

  Ruime collectie TV meubelen

  In de ruime collectie TV meubelen heeft excellent-4home een aantal tv meubels uitgekozen die de moeite waard zijn zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding.

  Excellen-4home heeft Hoogglans tv meubelen maar ook in glas en eiken kleuren alleen TV meubels die de moeite waart zijn om aan te bieden. TV meubels van Hoogglans bieden wij aan onder de naam excellent-gloss deze TV meubels zijn van hoge kwaliteit die een zeer hoge kras bestendigheid hebben door het gebruik van 2 soorten lak te gebruiken.

  Veiligheid TV Meubelen: 

  Veiligheidsglas TV meubels die onder de naam excellent-glas vallen is veiligheidsglas net als bij autoruiten zal dit glas nooit in scherpe stukken breken, mocht het door omstandigheden breken zijn dit altijd ongevaarlijke brokken. Eiken TV meubelen zijn van meubelplaat Hoogwaardige tweezijdig gelamineerde meubelplaat met een dikte van alle bovenplaten 25 mm Met uitzondering van de nachtkastjes worden alle meubelen ongemonteerd geleverd

  Alle kasten zijn voorzien van kunststof voetjes.

   

   

  Copyright © 1999-2014 excellent-for home - My Webshop webwinkel