Hoogglans Meubels zoals TV Meubels, Kasten, Computermeubels en Dressoirs tegen een betaalbare prijs!
Winkelwagentje
0 producten - 0,00
Bekijk de inhoud
Bestellen
 • VEILIG ONLINE SHOPPEN
  Bij excellent 4 Home shopt u gebruiksvriendelijk producten voor uw complete woninginrichting, makkelijk betalen met iDEAL of Creditcard.
 • SLAAPKAMERS
  Bij excellent 4 Home shopt u gebruiksvriendelijk producten voor uw complete woninginrichting, makkelijk betalen met iDEAL of Creditcard.
 • Hoogglans meubels
  Excellent-4Home heeft een uitgebreid assortiment Hoogglans meubels zoals Hoogglans TV Meubels, kasten, tafels, enz.. voor een complete inrichting van uw woonkamer. Wij staan voor hoge kwaliteit tegen betaalbare prijs!
 • Kinderkamers Jongens en Meisjes
  Kinderkamers Jongens en Meisjes
 • Outdoor
  Terras, Tuin en zwembad perfect zittende zitzakken of Ligbedden. Houten meubelen
  Woonkamer Verlichting Slaapkamer Badkamer Garderobe Kantoor Kinder, Baby Kamer
  GEZIEN IN DE FOLDER
  Kast-Auxerre Hoogglans Wit 4 deuren.

  Kast-Auxerre Hoogglans Wit 4 deuren.

  449,00

  AANBIEDING

  VERZENDEN / BETALEN


  INFORMATIE

  VEEL GEZOCHT

  Wandkast

  Wandkast

  Wandkast Excellent-Gloss

  Wandkasten met RVS poten Excellent-Gloss  Wit of zwart hoogglans.excellent-gloss gespoten.
  Excellent-Gloss deze Hoogglans wandkasten zijn Excellent, door een unieke samenstelling van lakken PU-lak (Polyurethaanlak) gecombineerd met UV-lak. Hierdoor wordt met deze kasten de  hoogst haalbare Krasbestendigheid en Hoogglanseffect bereikt. Excellent-krasbestendigheid bereikt men door dat deze kasten zijn afgewerkt met een krasbestendige UV-lak.
  Excellent-Gloss gelakte kasten worden met robots gespoten, net als op de meest exclusieve auto’s. Door met robots de kasten te spuiten bereikt men een kast met egale constante afwerking.

  Wandkast van hoogwaardige meubelplaat

  Kasten van hoogwaardige meubelplaat zijn tweezijdig gelamineerde meubelplaat met een dikte van alle bovenplaten 25 mm, voorzien deuren en laden. Kasten met en zonder verlichting en RVS poten en inlegstukken.

  De productie van deze meubelen komt hoofdzakelijk uit Europa zoals Belgie en Duitsland en zijn geproduceerd uit degelijke materialen met goed hang en sluitwerk.

   

  Copyright © 1999-2014 excellent-for home - My Webshop webwinkel