Hoogglans Meubels zoals TV Meubels, Kasten, Computermeubels en Dressoirs tegen een betaalbare prijs!
Winkelwagentje
0 producten - 0,00
Bekijk de inhoud
Bestellen
 • VEILIG ONLINE SHOPPEN
  Bij excellent 4 Home shopt u gebruiksvriendelijk producten voor uw complete woninginrichting, makkelijk betalen met iDEAL of Creditcard.
 • Dressoir Hoogglans
  Als U een mooi en functioneel dressoir zoekt dat een pronkstuk in de woonkamer moet zijn, zult U dat vinden bij excellent-4home.com. Met diverse mogelijkheden zoals een combinatie laden en deuren of alleen deuren met de nodige legplanken in verschillende maten
 • Meisjes kamers
  Een leuke vlotte slaapkamer voor de kleine meisjes of een stoere studeerkamer voor de schoolgaande jeugd zult U vinden bij excellent-4home.com waar zij haar eigen kleding en school benodigdheden leuk kan opbergen en uitstalleren.
 • Slaapkamers
  De vele mogelijkheden en combinaties in hoogglans of eiken kleuren met mooie ruime spiegelkasten en bedden in diverse variaties met of zonder verlichting vindt U bij excellent-4home.com
 • Jongens Kamer
  Voor de kleine stoere jongens maar ook voor studerende grote jongen heeft excellent-4home.com leuke, maar ook functionele studie kamers
 • Outdoor
  Terras, Tuin en zwembad perfect zittende zitzakken of Ligbedden. Houten meubelen bij excellent-4home.com
 • Hoogglans meubelen
  Hoogglans-meubelen van eenvoudig tot waardevol en degelijk vindt U bij excellent-4home, maar ook eiken kleuren in licht en donker eiken. Een speciale hoogglans in de serie s met excellent-hoogglans waarvan de laklaag een speciale behandeling
  Woonkamer Verlichting Slaapkamer Badkamer Garderobe Kantoor Kinder, Baby Kamer
  GEZIEN IN DE FOLDER
  Kuipstoel Orlando lederlook Roestvrijstaal frame per 4stuks

  Kuipstoel Orlando lederlook Roestvrijstaal frame per 4stuks

  529,00

  AANBIEDING

  VERZENDEN / BETALEN


  INFORMATIE

  VEEL GEZOCHT

  Wandkast

  Wandkast

  Wandkast Excellent-Gloss

  Wandkasten met RVS poten Excellent-Gloss  Wit of zwart hoogglans.excellent-gloss gespoten.
  Excellent-Gloss deze Hoogglans wandkasten zijn Excellent, door een unieke samenstelling van lakken PU-lak (Polyurethaanlak) gecombineerd met UV-lak. Hierdoor wordt met deze kasten de  hoogst haalbare Krasbestendigheid en Hoogglanseffect bereikt. Excellent-krasbestendigheid bereikt men door dat deze kasten zijn afgewerkt met een krasbestendige UV-lak.
  Excellent-Gloss gelakte kasten worden met robots gespoten, net als op de meest exclusieve auto’s. Door met robots de kasten te spuiten bereikt men een kast met egale constante afwerking.

  Wandkast van hoogwaardige meubelplaat

  Kasten van hoogwaardige meubelplaat zijn tweezijdig gelamineerde meubelplaat met een dikte van alle bovenplaten 25 mm, voorzien deuren en laden. Kasten met en zonder verlichting en RVS poten en inlegstukken.

  De productie van deze meubelen komt hoofdzakelijk uit Europa zoals Belgie en Duitsland en zijn geproduceerd uit degelijke materialen met goed hang en sluitwerk.

   

  Copyright © 1999-2014 excellent-for home - My Webshop webwinkel